ARTIST TALK – SOFIA FRÄNKL

ARTIST TALK

Facultatea de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara are plăcerea de a vă invita la colocviul susținut de graficiana Sofia Fränkl intitulat „Povești nescrise despre Albrecht Dürer și arta sa”.

În cadrul acestei dezbateri, Sofia Fränkl va prezenta catalogul expoziției colective din anul 2019, cu adiții actuale care continuă proiectul expozițional, incluzând câțiva studenți ai specializării grafică de la Timișoara. „Viagem do rinoceronte, de la București la Lisabona via Nürnberg” a fost curatoriată de Sofia Fränkl (Nürnberg), prezentă și cu lucrări proprii în cadrul expoziției. Cuprinsă în platforma de evenimente colaterale Bienalei Art Encounters 2023, „My Rhino Is not a Myth. art science fictions”, această prezentare aduce noi informații despre istoria legendarului rinocer reprezentat de Dürer, care a inspirat demersul curatorului Adrian Notz.

Vă așteptăm cu drag luni, 29 mai 2023, ora 13.00, în Galeria Mansarda, Facultatea de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara, strada Oituz, nr. 4.