Event CountDown
  • Event Date 2022/05/13  -  12:00 to 20:00
  • Event Venue CENTRUL DE PROIECTE

Târg de design contemporan & vintage HARABABURA

Vă invităm în acest weekend la HARABABURA!
În parteneriat cu Asociația „La Figurat”, Facultatea de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara participă în perioada 13-15 mai 2022 la o nouă ediție a Târgului de design contemporan & vintage HARABABURA. Creațiile sunt realizate de studenții programelor de studiu Modă-Design Vestimentar și Master Design Vestimentar – Design Textil.
Proiectul Re-think, re-use, re-love your oldies se bazează pe eternul “a face ceva nou din ceva vechi” în intenția de a trage un semnal de alarmă asupra supraproducției, fenomen care domină industria vestimentară a ultimelor decenii, promovând conceptele de zero waste și reciclare ca puncte centrale ale modei contemporane. Vestimentațiile realizate pun accentul pe manufacturări textile inovative și modalități de reconstrucție a formei.
Expun studenții: Ambruș Denisa, Baboș Gabriela, Balint Francisca, Borbala Csiszar, Bodale Rahela, Căpraru Ana-Maria, Dolga Teodora, Gheorghe Marius, Gherman Denisa, Grancea Octavian, Guler Denisa Patricia, Horga Raluca, Hoza Alina, Lungu Lorena, Meseșan Brândușa, Mujdar Violeta, Negru Andrada, Popescu Denisa, Rus Roxana, Ursu Patricia
Coordonatori participare eveniment: Andreea Pleșa, Andreea Palade Flondor
Vă așteptăm la HARABABURA vineri, sâmbătă și duminică, între 12.00-20.00, la Centrul de Proiecte, str. V. Alecsandri nr. 1, Timișoara!