Event CountDown
  • Event Date 2017/11/29  -  18:00
  • Event Venue GALERIA MANSARDA FAD

SE POARTĂ TIMIȘOARA!

Vă invităm alături de noi, miercuri, 29 noiembrie 2017, cu începere de la ora 18.00, în Galeria Mansarda a Facultății de Arte și Design la evenimentul Se poartă Timișoara!,  proiect realizat cu sprijinul Primăriei  Municipiului Timișoara și al Consiliului Local Timișoara.

Coordonator proiect, lect. univ. dr. Diana Andreescu, împreună cu studenții masteranzi anul II, Departament Design și Arte Aplicate.

În colaborare cu:

Fotograf Silviu Preda, student Foto-Video, anul II

Model: Alexandra Szuromi

Proiectul cu titlul Se poartă Timișoara!, vine în urma oportunității câștigării titlului de Capitală Culturală Europeană, locul unde viața culturală dinamică răspunde așteptărilor locuitorilor, economia creativă contribuie la bunăstare, iar creația artistică îmbrățișează experimentul.

Proiectul atinge obiectivele și prioritățile programului de finanțare a Consiliului Local Timișoara prin creșterea nivelului de informații în rândul tinerilor cu privire la valorile tradiției, istorie, științei și artei locale, promovarea patrimoniului cultural prin imaginile stradale surprinse de tineri și prezentarea lor în mediul online național și internațional prin diverse canale media. De asemenea, contribuie la creșterea implicării tinerilor în organizarea de proiecte și activități extracurriculare; intensificarea relațiilor de parteneriat dintre instituțiile de învățământ și alți actori sociali și sprijinirea financiară a grupului țintă la nivelul parteneriatului pe perioada derulării proiectului.