Event CountDown
  • Event Date 2017/07/04  -  20:00
  • Event Venue TEATRUL NAȚIONAL TIMIȘOARA

GALA ABSOLVENȚILOR MODĂ

Universitatea de Vest din Timișoara, Facultatea de Arte și Design, programul de studii Modă-Design Vestimentar, organizează marți, 4 iulie 2017, ora 20,00, Gala absolvenților Modă, prezentând o selecție a colecțiilor absolvenților de licență și master promoția 2017, în sala Mare a Teatrului Național din Timișoara.
Viziunile creative ale absolvenților din acest an alcătuiesc un spectacol contemporan având ca element central MODA. Colecțiile sunt coordonate de Conf. univ. dr. Andreea Palade-Flondor, Conf. univ. dr. Valentina Ștefănescu, Lector univ. dr. Cristina Lazăr, Lector univ.dr. Corina Mutu, asist. univ. dr.Sandra Suciu Chira.
Evenimentul se adresează mediului profesional (promotori de modă, angajatori, analiști), mediului cultural (critici, galeriști) cât și publicului interesat de fenomenul modei.

Intrarea la eveniment se face numai pe bază de invitație. Informații suplimentare se pot obține la secretariatul Facultății de Arte și Design și pe pagina de facebook GalaModaUVT.

Organizatori: Facultatea de Arte și Design, Universitatea de Vest din Timișoara

Evenimentul face parte din proiectul Stage On. Promovarea artelor spectacolului: modă, muzică și teatru, cofinanțat de Consiliul Județean Timiș

Parteneri principali: Teatrul Național Timișoara, Școala de Machiaj Atelier Paris, Organizația Studenților din Universitatea de Vest Timișoara

Parteneri media: revista Altfel, Dialog Textil