Event CountDown
  • Event Date 2018/07/06  -  20:00
  • Event Venue TEATRUL NAȚIONAL TIMIȘOARA

GALA ABSOLVENȚILOR MODĂ

Specializarea Modă-Design Vestimentar a Facultății de Arte și Design, Universitatea de Vest din Timișoara, organizează vineri, 6 iulie 2018, ora 20:00, Gala absolvenților Modă, prezentând colecțiile absolvenților de licență și master promoția 2018, în sala Mare a Teatrului Național din Timișoara.
Viziunile creative ale absolvenților din acest an alcătuiesc un spectacol de lumină și culoare având ca element central MODA. Colecțiile sunt coordonate de Conf. univ. dr. Andreea Palade-Flondor, Lector univ. dr. Cristina Lazăr, Lector asoc. univ. dr. Corina Mutu, Asist. univ. dr. Sandra Suciu Chira.
Evenimentul se adresează mediului profesional (promotori de modă, angajatori, analiști), mediului cultural (critici, galeriști) cât și publicului interesat de fenomenul modei.

Informații suplimentare se pot obține la secretariatul Facultății de Arte și Design și pe pagina de facebook GalaModaUVT.

Organizatori: Facultatea de Arte și Design, Universitatea de Vest din Timișoara

Evenimentul face parte din proiectul de promovare a artelor spectacolului STAGE ON, cofinanțat de Consiliul Județean Timiș