Event CountDown
  • Event Date 2017/04/04  -  17:00
  • Event Venue Salon Vega - Bastion Theresia

EXPOZIȚIA SINGUR NU EȘTI SINGUR!

Asociația Patrocle, alături de Societatea Danyflor și Facultatea de Arte și Design, vă invită să participați, mâine, 4 aprilie, ora 12.00, la vernisajul expoziției de fotografie a studenților anilor I, II și III Singur nu ești singur!, ce va avea loc la Salonul Vega al Societății Timișoara din incinta Bastionului Theresia.

Organizat sub egida: Artă-Educație-Prezentare-Promovare, evenimentul se va desfășura după următorul program:
4 aprilie, ora 17.00 – Deschiderea expoziției (în deschidere INCANTO QUARTETTO)
9 aprilie, orele 10.00 -12.00 – Noi și cățeii – Ne jucăm, desenăm, coloram cu și despre căței. Lorenzo, Magicianul, ne va ajuta să vă surprindem plăcut (program pentru copii între 5 și 12 ani)
11 aprilie, ora 16.00 – Masă rotundă: studenți și profesori – Arte plastice și vizuale cu și despre animale; 18.30 – Închiderea expoziției și premierea participanților.

De ce Artă – Educație – Prezentare – Promovare?
Artă – deoarece fotografiile studenților s-au dovedit demne de a transmite mesaje destul de greu de exprimat altfel. Mesaje mute, mesaje de deznădejde, de nerăbdare și de speranță ale cațeilor din adăpostul Danyflor.
Educație – deoarece povestim despre caței și desenăm împreună cu elevii claselor mici, învățând astfel ce înseamnă un cățel al nimănui și cum trebuie să fie un stăpân responsabil.
Prezentare – deoarece adăpostul nu se poate muta mai aproape de oraș, iar timișorenilor le este greu să ajungă la el, am încercat prin imagini să aducem adăpostul în central orașului.
Promovare – din experiența frumoasă de anul trecut, când au fost licitate nu doar fotografiile studenților, ci au fost revendicați spre adopție și protagoniștii imaginilor (toți cățeii din cele 30 de imagini din 2016 și-au găsit stăpâni), sperăm că și anul acesta cățelușii vor avea noroc!

Vă așteptăm să celebrăm împreună Ziua Internațională a animalelor fără stăpân!