Event CountDown
  • Event Date 2019/10/16  -  15:30
  • Event Venue GALERIA PRIMĂRIEI TIMIȘOARA

EXPOZIȚIA #FORMAL

Miercuri, 16 octombrie 2019, începând cu ora 15:30 va avea loc deschiderea expoziției #formal a artiștilor Moldovan Smaranda-Sabina și Dariusz Przewiezikowski
Vă invităm să luați parte la evenimentul  ce va avea loc în Galeria Primăriei, Piața Victoriei nr.5. Expoziția va rămâne pe simeze până în data de 21 octombrie 2019.
Expoziția #formal aduce în atenția publicului serii de lucrări inspirate de obiecte.
Pictura-obiect, de dimensiuni mici, realizată în tehnica mixtă are caracter de experiment, de document, de redare a unei amintiri involuntare iconice.
Moldovan Smaranda-Sabina, în prezent își continuă studiile în cadrul Școlii Doctorale la Facultatea de Arte și Design a Universității de Vest din Timișoara. Este preocupată de noile canale de comunicare non verbală dezvoltate prin deținerea de obiecte, care indică un anumit status social. Consideră că o urmare la consumerismului zilelor noastre este uniformizarea, aceasta fiind un punct de pornire, în elaborarea câmpurilor de culori, a monocromiilor, nu doar în tehnica picturii în ulei, dar și în instalații, asamblaje sau fotografie.