Event CountDown
  • Event Date 2020/04/29  -  11:00
  • Event Venue

DESIGNER AZI – DINU BODICIU

În cadrul seriei de dezbateri/conferințe/ateliere deschise Designer Azi, vă învităm să participați la o întâlnire-webinar cu designerul Dinu Bodiciu, miercuri 29 aprilie 2020 ora 11.00.
Accesul se relizează pe baza adresei e-uvt, accesând link-ul: meet.google.com/eks-ijek-qyi
Dinu Bodiciu este designer vestimentar și de accesorii, născut în Timișoara, România. După ce a absolvit Facultatea de Farmacie din Timișoara, a continuat studiile la specializarea Design Grafic a Facultății de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din același oraș. Periplul în zona designului vestimentar a început cu un Masterat în Design și Tehnologie la London College of Fashion, de unde creațiile lui au fost remarcate și purtate de celebrități ca Lady Gaga, sau diferite colaborări precum cele pentru producția costumele filmelor Hunger Games 3&4. În prezent trăiește și lucrează în Singapore unde predă și coordonează programul de licență în Fashion Design & Textiles la LASALLE College of the Arts. În general, activitatea lui ca designer vestimentar încearcă să provoace înțelegerea și modul de percepere a relațiilor dintre corp și haină. Mai multe detalii și exemple din portofoliul său pot fi găsite la www.dinubodiciu.com
Designer Azi este un proiect ce se derulează în Facultatea de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara, în cadrul programului masteral DESIGN VESTIMENTAR – DESIGN TEXTIL, facilitând dezbaterile de idei și prezentarea experienței profesioniștilor din domeniul designului vestimentar și textil.
Proiectul este coordonat de conf. univ. dr. Andreea Palade Flondor.
Vă așteptăm!