Event CountDown
  • Event Date 2023/05/19  -  12:00
  • Event Venue Galeria Mansarda FAD

CONFERINȚĂ FABRICE SAMYN

Arta contemporană abordează o multitudine de subiecte, concepte și tehnici de exprimare. În acest ecosistem complex, de multe ori, sunt necesare dezbateri asupra sensurilor sau perspectivelor artei și a societății în ansamblu.
În acest context sunteți invitați să participați la conferința „The Eulogy of Doubt” a artistului Fabrice Samyn.
Fabrice Samyn este un artist belgian cu o consistentă operă și un discurs ancorat în problemele globale actuale. Are o amplă activitate expozițională din care amintim: Musées Royaux des Beaux-Arts de Belgique, Musée Magritte – Brussels, Sies + Höke Gallery – Düsseldorf, Fondation CAB, Saint-Paul de Vence, France etc.
Evenimentul va avea loc la Galeria Mansarda din cadrul Facultății de Arte și Design – UVT, în data de 19 mai ora 12. Intrarea este liberă.
Evenimentul face parte din programul cultural „La UVT, Cultura este Capitală!”, inclus în Programul Cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”, teritoriul Oameni, stația Reflecții, finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte, cofinanțat de Consiliul Județean Timiș, prin programul TimCultura 2023.