Event CountDown
  • Event Date 2018/10/26  -  14:00
  • Event Venue GALERIA MANSARDA FAD

BIAMT 2018

Bienala Internațională de Arte Miniaturale Timișoara 2018 a luat amploare de la o ediție la alta. Facultatea de Arte și Design aduce și anul acesta, la cea de-a treia ediție, pe simezele Galeriei Mansarda lucrări ale artiștilor din România, Italia, Polonia, Franța, Belgia, Olanda, Germania, Spania, Elveția, Anglia, Letonia, Croația, Serbia, Muntenegru, Ungaria, Grecia, Turcia, Israel, Japonia, USA, Canada, Coreea, China, Indonezia.
Mobilitatea artei miniaturale este de apreciat având astfel posibilitatea să vedem lucrări din toată lumea. Artiștii aduc în cadrul expoziție lucrări special gândite pentru acest eveniment, aduc idei noi, concepte concentrate, imagini elaborate dat fiind ca miniatura comportă un anume mod de realizare și organizare a spațiului destul de limitat.
Bienala Internațională de Arte Miniaturale Timișoara 2018 concentrează micul univers artistic în lucrări cu concepte universale ale unui număr de peste 300 de artiști pictori, graficieni, ceramiști, textiliști, sculptori, fotografi și designeri.
Prestigiul acestei ediții este accentuat și de juriul format din artiști consacrați din România, Germania, Japonia, Olanda și Turcia.
Conexiunile realizate de această manifestare vor fi vizibile începând cu vernisajul din data de 26 octombrie 2018, ora 14.00, la Galeria Mansarda a Facultății de Arte și Design.
Cuvântul de deschidere va fi susținut de către domnul decan al Facultății de Arte și Design, prof. univ. dr. Vică Adorian.
Expoziția poate fi vizitată în perioada 26 octombrie – 15 noiembrie 2018, de luni – joi orele 09.00 – 16.00 și vineri 09.00 – 14.00.
Vă așteptăm cu drag!