Event CountDown
  • Event Date 2021/03/18  -  15:00
  • Event Venue ONLINE

Artist și antreprenor? Da, se poate

În cadrul seriei de workshop-uri Artist și antreprenor? Da, se poate, vă invităm să participați la o întâlnire/webinar cu designerul Flavius Veliciu de la agenția Hueman, joi 18 martie 2021, ora 15.00, care va aborda tema social media și soluții web and branding, din perspectiva propriei activități profesionale.
Accesul se realizează pe baza adresei e-uvt, accesând linkul: https://meet.google.com/for-ieai-byd?authuser=1
Hueman este o agenție digitală creativă din Timișoara. Ei cred în lucrurile făcute bine, care sunt mai presus de trenduri – își concentrează atenția asupra experienței umane și a conexiunilor empatice. Lucrează îndeaproape cu toți clienții personali pe parcursul procesului creativ, având o selecție diversă de branduri și proiecte – de la mici start-up-uri la companii mari, cu tradiție.
Artist și antreprenor? Da, se poate este un proiect coordonat de conf. univ. dr. Diana Andreescu, ce se derulează în Facultatea de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara, în cadrul Departamentului de Design si Arte Aplicate. Proiectul a fost lansat în cadrul platformei sas.uvt.ro, Societatea Antreprenorială Studențească din UVT.
Vă așteptăm!